Prova på att segelflyga eller köp presentkort

Vill du ge bort en annorlunda present eller vill du kanske ha en rolig upplevelse själv? Då är en provlektion med vårt självstartande motorsegelflygplan SF-25C eller vårt segelflygplan Janus CM en annorlunda och spännande upplevelse. Vem har inte drömt om att flyga?

Provlektionerna utförs normalt i april till september.


Det finns fyra olika alternativ:
1) Tidbokad provlektion med motorsegelflygplan SF-25C.
2) Tidbokad provlektion med segelflygplan Janus CM
3) Ej tidbokad provlektion med motorsegelflygplan SF-25C.
4) Ej tidbokad provlektion med segelflygplan Janus CM.

För alternativ 1) gäller att du i förväg har bokat en tid för en provlektion. När ni kommer upp till flygfältet står flygplanet till ert förfogande. Du flyger tillsammans med en erfaren lärare eller instruktör. Priset för en provlektion med motorsegelflygplan SF-25C är 1700 kronor och varje flygning är ungefär 30 minuter lång.

För alternativ 2) gäller att du i förväg har bokat en tid för en provlektion. När ni kommer upp till flygfältet står flygplanet till ert förfogande. Du flyger tillsammans med en erfaren lärare eller instruktör. Priset för en provlektion med segelflygplan Janus CM är 2200 kronor och varje flygning är ungefär 30 minuter lång.

För alternativ 3) gäller att ni kommer upp till flygfältet utan att ha bokat en tid för provlektionen, och den utförs i mån av tillgång på flygplan och lärare eller instruktör. Priset är 500 kronor för en start med motorsegelflygplan SF-25C och flygningen är ungefär 15 minuter lång.

För alternativ 4) gäller att ni kommer upp till flygfältet utan att ha bokat en tid för provlektionen, och den utförs i mån av tillgång på flygplan och lärare eller instruktör. Priset är 700 kronor för en start med segelflygplan Janus CM och flygningen är ungefär 15 minuter lång.


Vill Du boka en flygning eller köpa presentkort, kontakta Stefan Enberg, telefon 070 - 328 17 27.
Du kan även boka online genom att klicka på den här länken >>

Observera att bokningen endast är preliminär och att datum och tid kan komma att ändras på grund av till exempel vädret.